Ansigt- og kropsplejeprodukter

Alle mærkerne og produkterne vi bruger i behandlingerne og sælger i Nobl er nøje udvalgt.
Vi har selv testet alle produkterne og har en bred viden herom.
I behandlingerne sammensætter vi de rette produkter, som arbejder godt sammen og passer til netop din hud.
Læs mere om de udvalgte mærker herunder.

Amazing Space

Amazing Space er et prisbelønnet holistisk univers af naturlige og økologiske produkter.

Amazing Space er en førsteklasses bæredygtig luksusserie, som er specielt velegnet til kvinder og mænd, der bor på den nordlige halvkugle, idet den er formuleret og designet fra yderst til inderst i Danmark.

Amazing Space er et hightech organisk sundhedskoncept bestående af multiplejende produkter til ansigt og krop, samt kosttilskud. Produktlinjen er intelligent hudpleje med både decosmecutisk og nutriceutisk effekt, og indeholder produkter, der både kan anvendes til indvortes og udvortes brug.

Hele produktuniverset er skabt i stærk synergi mellem 100% naturlige, økologiske og rene planteekstrater kombineret med ny teknologisk forskning på højeste plan. Formlerne er udviklet til at opfylde dagens krav til indholdet i hudplejeprodukter, der samtidig skal være meget aktive og give ekstraordinære resultater.

iS Clinical

iS CLINICAL er en eksklusiv klinisk hudplejeserie udviklet af INNOVATIVE SKINCARE, der består af exceptionelle, resultatorienterede, anti-aging og hudoptimerende formler.

Ved at udvikle og udnytte den mest avancerede forskningsteknologi, har INNOVATIVE SKINCAREs team af læger og forskere designet og skabt produkter, der leverer hurtige, sikre og langsigtede,positive resultater.

Eksperterne fra INNOVATIVE SKINCARE følger de højeste etiske standarder ifht. at videreudvikle hudpleje og leve op til deres mission om at forbedre folks livskvalitet. Alle produkterne fra INNOVATIVE SKINCARE er parabene- og parfumefri.

amazing space billede 2
IS clinical billede

BIOEFFECT

BIOEFFECT er en prisbelønnet videnskabelig dokumenteret hudpleje serie.

BIOEFFECT er grundlagt af tre islandske videnskabsfolk, der opdagede en måde at fremstille en plantebaseret menneskelig kopi af EGF (Epidermal Growth Factor) i bygplanter, hvilket gør det til det første og eneste mærke med plantebaseret vækstfaktorer.
Produktionen i byg gør det sikrere, renere og mere stabilt.
EGF er en af de vigtigste vækstfaktorer for huden, hvilket stimulerer cellefornyelsen samt hjælper med at øge produktionen af kollagen og elastin for at opretholde en sund, tæt og ungdommelig hud.

Serien er en anti age serie, som passer til alle hudtyper også sart hud og rosecea hud, og som hydrerer huden maksimalt.

Bioeffect produkterne indeholder intet overflødigt men masser af hyaluron- og glycerinfugt, så vækstfaktoren har det rette miljø.

Produkterne er helt frit for konserveringsmidler, farvestoffer og parfume.

CND

I vores Neglebehandlinger bruger vi, CND™ (Creative Nail Design) som er verdens største udbyder af produkter og uddannelse til den professionelle neglebranche, og mærket kendetegnes ved innovation samt høj kvalitet i produkter og uddannelse.
Den store passion for neglebranchen har ledt til banebrydende innovationer som verdens mest solgte neglebehandling SHELLAC® og den langtidsholdbare neglelak VINYLUX™ skønhedsfavoritter som alle har vundet Danish Beauty Award samt mange andre priser.

CND billede
aloe vera Vita liberata billede

Vita Liberata

Vita Liberata er verdens første duft fri samt økologisk selvbruner som giver en helt unik og eksklusivt farve til alle hudtyper.

Vita Liberata bygger på naturlige og certificerede økologiske godkendte ekstrakter. Produkterne har ligeledes gode plejende egenskaber og giver huden en smuk og naturlig glød.

Dette giver dig en perfekt hudfarve, som kombinerer den naturlige farve, fløjlsbløde hud og langvarige hydrering af huden.

Nemt og sikkert resultat hver gang og farven ”fader” perfekt ud uden at efterlade skjolder på huden.

Australian Gold - Botanical Sun screen SPF 50

Botanical Sunscreen SPF 50 er en ansigts solcreme der er specielt designet til dig med sensitiv hud.

Solcremen er 100% mineral UVA og UVB solbeskyttelse som er fri for olier og irriterende elementer, for at skåne huden så meget som muligt, derudover tilstopper den ikke huden.

Produktet indeholder en smule neutral farve, hvilket giver en jævn hudtone. Går i et med huden og sørger samtidig for at fine linjer, rynker og ujævn farve i huden er mindre synlig.
Mikrokugler i cremen sørger for at den tørrer hurtigt, og efterlader huden med et silkeblødt og naturligt finish.
Solcremen indeholder kakadu blomme (den rigeste kilde på C-vitamin), eucalyptus, røde alger og E-vitamin. Disse ingredienser sørger for at beskytte, fugte og berolige huden, samt få huden til at se sund og frisk ud.

Hypoallergen, dermatologisk testet og børnelæge testet.
Parfume-, paraben- og sulfat fri, bæredygtig emballage, uden CFC samt uden Ftalater.

botanical billede
X