OM

Naja Kjær

Naja har igennem sin karriere bogstaveligt talt haft nogle af de ypperligste produkter mellem hænderne og har naturligvis udvalgt det allerbedste til NOBLs kunder.  

Naja er uddannet kosmetiker, ansigtsakupunktør og skindiætistgennem det eksklusive spa- og hudplejeunivers Amazing Space og Sally Walker. Af andre produktserier som Naja har solid erfaring med kan nævnes Rudolph Care, Bioeffect og IS Clinical. Herudover er Naja  uddannet vippetekniker fra Lashbar og negletekniker hos CND Shellac.

Men skønhed og velvære kommer som bekendt også indefra, og med Najas baggrund som bachelor i sundhed og ernæring og en personlig træneruddannelse er man hos NOBL altid sikret en kyndig og holistisk behandling og vejledning.  

Naja har de sidste 6 år slået sine folder som spabehandler i Wellcome fitness og spa under konceptet Amazing space.

 

Jeg stræber efter at møde, forstå og behandle ud fra et holistisk perspektiv med fokus på, at den indre balance er forudsætning for et sundt og smukt ydre. Mit mål er altid at skabe det bedste resultat og en uforglemmelig oplevelse med kundens ønsker og behov i centrum.

Jeg er vokset op i nærområdet og synes, at Holte er noget helt særligt. Her er en dejlig lokal følelse, og alle kender hinanden på kryds og tværs. Det er meget unikt. Jeg glæder mig meget til at arbejde sammen med Susanne. Her hos NOBL har vi skabt et særligt univers og udviklet nogle fantastiske signaturbehandlinger på tværs af vores fagområder. 

X