OM

Susanne Suhr

Susanne er uddannet frisør og color specialist i 2003.

Hun har i 10 år stået for driften af den kendte, tidligere frisørkæde CHA CHA CHA’s succesrige salon i Holte Midtpunkt. Som teamleder for det kreative team stod hun i front for al undervisning og udvikling af 80 ansatte igennem 5 år. Efterfølgende tilsluttede Susanne sig teamet i Kisum, da de overtog forretningen.

Susanne har desuden haft et tæt samarbejde med L’oréal som color expert, ligesom hun har deltaget i advanced cutting expert course hos Vidal Sassoon i London.

De seneste to år har hun som selvstændig indgået i stærkt team af specialister i Soul of Hair i Waterfront.

Og nu har Susanne så endelig valgt at komme hjem til Holte, hvor det hele startede. Her har hun sammen med hud- og kropsvirtuosen Naja Kjær skabt en smuk og indbydende ramme om det ultimative skønhedsunivers NOBL i hjertet af Holte.

 

Jeg savnede den lokale stemning og nærværet af mine skønne kunder gennem 15 år. Nu har jeg har været så heldig at kunne teame op med Naja, der er en super dygtig kosmetolog uddannet gennem Amazing Space og desuden har en uddannelse inden for sundhed og ernæring.

Med vores fælles kompentencer har vi kunnet skabe Holtes nye skønhedsunivers ’NOBL Skin, Beauty and Hair Spa’ med vores egne signaturbehandlinger, hvor hovedingrediensen er velvære og forkælelse.

X